Mopo-oppikirja, teoriakoeharjoittelu ja oppitunnit

19,99 39,90  sis alv

Mopokortti opetusluvalla – AM120-ajokorttiluokka

Valitse täydellinen paketti mopokortin suorittajalle. Kaikki kätevästi samassa ympäristössä. Toimii kännykällä, tabletilla ja tietokoneella.

Mopo-oppikirja (AM120)

  • Sähköinen oppikirja sisältää kaiken tarvittavan luokkakohtaisen teoriaopetuksen.

Teoriakoeharjoittelu

  • Menesty teoriakokeessa! Tilanneharjoitukset, liikennemerkit ja luokkakohtaiset monivalintakysymykset. Valitse lisenssi 1kk 19,99€ │6kk 25,99€ │ 12kk 29,99€

EAS-koulutus

  • Pakollinen koulutus kaikille ensimmäistä ajokorttia suorittaville. Sisältää 4 verkko-oppituntia.

Jos kyseessä on ensimmäinen ajokortti, tulee suorittaa EAS-koulutus (turvallisuuskoulutus).

26,90  sis alv
39,90  sis alv
Valitse vaihtoehdoista Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla. 19,99 29,99  sis alv

Kuvaus

Mopo-oppikirja

Kaikki tarvittava teoria AM120-luokanKaksi- tai kolmipyöräinen mopo ajokortin suorittamiseen. Erinomainen sähköinen itseopiskelumateriaali kaikille mopoajokorttia suorittaville.

Teoriakoeharjoittelu

Teoriakokeen harjoitteluohjelma sisältää satoja kysymyksiä ja kuvatehtäviä. Harjoitteluohjelma pyrkii vastaamaan mahdollisimman paljon oikeaa AM120-ajokorttiluokan teoriakoetta. Monet autokoulut käyttävät tätä samaa ohjelmaa. Voit harjoitella yksittäisiä kysymysryhmiä tai simuloida oikeaa teoriakoetta aikarajoineen.

Valittavissa olevat lisenssit: 1kk 19,99€ │6kk 25,99€ │ 12kk 29,99€

EAS-koulutus

EAS-koulutus eli turvallisuuskoulutus tulee suorittaa ennen teoriakoetta. Se koostuu neljästä verkko-oppitunnista. Jos sinulla jo on aiempi ajokortti EAS-koulutusta eli ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutusta ei tarvitse käydä. Saat EAS-todistuksen heti.

Lue blogiartikkelimme Mopokortti opetusluvalla>